ELDA PR - Niet voor iedereen
PR matters
Facebook
Twitter
Linkedin
 
Op afroep | Trots! | Communicatie is leuk | Nu of straks? | "Streetview"

Hulp op afroep

Sommige ondernemers wensen hun concullega’s ‘veel personeel’. Want, (veel) personeel hebben is niet altijd gemakkelijk. En wie kan taken overnemen als je communicatieman/-vrouw langere tijd wegvalt?
Of hoe organiseer je het met je mensen als het werkaanbod vanwege een campagne ineens niet op tijd te realiseren is? Of als je frisse ideeën nodig hebt?

Direct iemand aannemen is geen oplossing. Toch moet het werk gedaan worden. Binnen de altijd knellende deadlines.
Niets is dan zo prettig als je kunt terugvallen op
 ‘de PR- en communicatiemanager op afroep'.
Die met een rugzak vol ervaring en kennis direct inzetbaar is en meeschakelt. Of die je al te graag in je flexibele schil wilt, om in tijden van drukte in te kunnen zetten.

ELDA PR helpt in dergelijke gevallen. Met veel ervaring en brede, parate marktkennis. Voor kleine vragen of voor grote projecten. Als sparringpartner en om zelfstandig taken te vervullen. Zodat je imago en naamsbekendheid behouden blijven én groeien. Een geruststellende gedachte!

Lees verder
Trots! 

Trots!

Op een dag ga je - als enthousiast ondernemer - googlen op je bedrijf. Dat wil zeggen, je onderzoekt op jouw belangrijkste trefwoorden wáár je in de Google-ranking naar boven komt. Want je hebt sinds de start van je bedrijf regelmatig je site verfrist. Natúúrlijk is hij geschikt voor mobiele devices.

Gezond gespannen maar zonder té hoge verwachtingen type ik de zoekterm 'PR en communicatiebureau' in. Dat werd schrikken..., in positieve zin! Sta je toch 'heel gewoon' op de eerste pagina van Google! En nog wel tweemaal, eenmaal als 'geografisch resultaat', eenmaal geheel organisch. Zonder Adwords, wel met een mooie mix keywords én relevante content.
Wauw, alsof het doodnormaal is. Tussen de grote bureaus. Wat ik natuurlijk wil, eerlijk is eerlijk! Waarom zou je als klant niet kiezen voor one-stop-shopping met korte lijnen?! Daar sta ik dan, op eigen kracht. Dus ja, TROTS!

Communicatie is leuk

Veel ondernemers vinden communicatie maar een moeilijk onderwerp. Inderdaad, als je het erbij moet doen, komt het al snel onder op de stapel. Het is lastig, kost veel tijd en schrijven geeft stress; zeggen ze. Dan zie je al snel (veel) beren op je weg. Met je eigen communicatieregisseur kun jij je aandacht volledig aan de dagelijkse zaken blijven geven, de dingen doen waar jij goed in bent.

Communicatie is leuk. Dat is mijn insteek. Leuke dingen bedenken en doen die verrassen; maar ook gewone. In mijn geval door een relatie die zonnepanelen verkoopt, te helpen met aanpassingsadviezen en prikkelende teksten voor twee websites plus een frisse flyer. En door een on-/offline campagne te bedenken en dan samen met een mediapartner op te gaan zetten. Van gewone bannering en persberichten tot een enquête via externe websites en Facebook en 'triggerberichten' via social media. Die variatie maakt communicatie leuk! Maar da's dus persoonlijk, heb ik allang begrepen...
 Communicatie is leuk
Nu of straks? 

Nu of straks?

Communicatie - inderdaad, een containerbegrip - vinden veel ondernemers lastig. Want in de dagelijkse gang van zaken vinden ze het maar lastig in te schatten 'wat dat oplevert'. Feitelijk zou dat moeten zijn 'wat ze ermee kúnnen'.

Menig ondernemer kijkt naar de korte termijn. Het gaat nú toch goed? De orderportefeuille is goed gevuld, dus wat maak je je druk? Nieuwe opdrachten komen wel... De vraag is, gebeurt dat vanzelf?
Als ondernemer, zowel groot als klein, moet je er keihard aan trekken om opdrachten te blijven krijgen. Communicatie is het beste middel om voor de middellange toekomst op het netvlies van bestaande klanten te blijven en vroegtijdig op dat van potentiële klanten te komen.

Het nu is belangrijk, het straks nog belangrijker!
Daar helpt communicatie bij. Met de inzet van bekende / nieuwe / slimme / dure / goedkope middelen waarmee je de aandacht van je doelgroep opeist. Twijfel niet, vraag hulp. Als communicatieadviseur neem ik je graag mee op communicatiereis.

"Streetview"

Sinds enige tijd is ELDA PR ook via "streetview", ofwel vanaf de straat gezien, goed vindbaar. Met dank aan de professionals van De Leeuw & Van Vugt Luxe Interieur- en Scheepsbetimmering, die een mooie combi maakten van een reclamebord en naambord. Van duurzaam teakhout, mooie verdiepte letters en gelakt om jaren mee te gaan. Niemand die ook fysiek het kantoor van ELDA PR niet zou kunnen vinden.
 
Copyright © 2013 / ELDA PR - Public Relations & Communicatie
ELDA PR, Maaskant-erf 31, 3315KK Dordrecht, telefoon 0653 921 923, e-mail: harry@eldapr.nl
Deze nieuwsbrief ontvang je omdat we elkaar kennen, ontmoetten of omdat er een zakelijke relatie is. Met de nieuwsbrief deel ik graag interessante zaken en trends. Natuurlijk mag je de inhoud delen met je eigen netwerk; graag! Wil je de nieuwsbrief liever niet meer ontvangen, dan kun je je hier eenvoudig uitschrijven..