ELDA PR - Niet voor iedereen
PR matters
Facebook
Twitter
Linkedin
 
Mooie nieuwe klant | Toch geen trauma? | Riverside Car Classic 2016

RAC Jaguar Land Rover nieuwe klant

Sinds enige tijd is RAC Jaguar Land Rover ook gevestigd in Dordrecht. Begin 2017 verrijst er een prachtige nieuwbouw langs de A16.

Tot dat moment vond RAC een mooi onderkomen in een voormalig dealerpand, net om de hoek bij de nieuwbouwlocatie. Voor de ondersteuning op het vlak van PR en communicatie sinds de start in juni jl. in Dordrecht, klopte RAC bij ELDA PR aan.
De oudste exclusieve Jaguar-dealer van Nederland - nu dus uitgebreid met Land Rover - als klant, dat maakt trots!
De aankondiging van de opening stond, regelmatig met het persbericht integraal overgenomen (zie foto), in de belangrijkste media. Daar was RAC dan weer heel content mee. Trouwens, ELDA PR niet minder...
 RAC Jaguar Land Rover nieuwe klant
Toch geen trauma? 

Toch geen trauma?

Ter gelgenheid van het 50-jarig jubileum verzorgde de familie van directeuren Jan en Bertus Heuver een fraaie jubileumglossy. Met een dubbelinterview met beide heren, waarin zij herinneringen ophalen en vooruit kijken. 

Prachtig om te lezen, hoe zij samen het bedrijf met hun mensen naar grote hoogte (internationaal) brachten. Maar ook met een beetje weemoed omdat de oudste van de twee broers, Jan, bij het jubileum zijn aftreden aankondigde.

Wat opviel waren enkele quotes naar aanleiding van 'zichtbaar zijn'. Waarbij Bertus Heuver aanhaalt dat hij "van onze persman" steeds opdracht heeft zich te laten zien. Dat ik nou al jaren 'onze persman' mag zijn...
Sorry Bertus, toch geen trauma? Komt goed! We blijven samen stevig het bedrijf positioneren!

What about Riverside Car Classic 2016?

Op 10 september a.s. start de 1ste Riverside Car Classic. Een toertocht voor klassiekers van 35 jaar en ouder met start en finish in Dordrecht.

De Riverside Car Classic 2016 heeft als motto Ontspannen Rijden, Culinair Genieten, Informeel Ontmoeten. Het is een initiatief van Car2Business, dat er een jaarlijkse happening van wil maken; met daaraan - na het eerste jaar - verbonden ook een besteding voor een goed doel. Op dit moment is de route verkend, is de inschrijving geopend en doen grote regionale (auto)bedrijven er als partner aan mee. Het is voor het eerst dat een merkonafhankelijke toerrit voor klassiekers vanuit Dordrecht en door de Drechtsteden wordt georganiseerd.
Dankzij de medewerking van veel bedrijven - Ames Audi, Auto Wüst (Mercedes), Bardahl, RAC Jaguar, Honc Design (grafisch), GasteRhoon Groep en 1-2-Appletree (webbouw) - kon de opstart sinds eind mei vlot worden opgepakt.
Inschrijven kan op www.car2business.nl.
Stichting Car2Business is opgezet door Harry Eskes (ELDA PR) en Ferry Dierckxsens (Track Impressions).
 What about Riverside Car Classic 2016?
Copyright © 2013 / ELDA PR - Public Relations & Communicatie
ELDA PR, Maaskant-erf 31, 3315KK Dordrecht, telefoon 0653 921 923, e-mail: harry@eldapr.nl
Deze nieuwsbrief ontvang je omdat we elkaar kennen, ontmoetten of omdat er een zakelijke relatie is. Met de nieuwsbrief deel ik graag interessante zaken en trends. Natuurlijk mag je de inhoud delen met je eigen netwerk; graag! Wil je de nieuwsbrief liever niet meer ontvangen, dan kun je je hier eenvoudig uitschrijven..