ELDA PR - Niet voor iedereen
PR matters
Facebook
Twitter
Linkedin
 
Vind de verborgen schatten in jouw organisatie

In vuur en vlam

Je hebt nieuws en dat ‘brandt in je handen’. Je wilt ‘de wereld in vuur en vlam zetten’ met jouw product of dienst. Terecht! Waar doe je het anders voor?
Zorg wel dat het vuur beheersbaar is. Zoals op de foto, al lijkt dat misschien niet zo.

Dit was tijdens een business event bij de brandweer. Voor jouw boodschap zet je de juiste kanalen in om je boodschap te vertellen.
Er zijn vele opties, maar welke heb je nodig? Ik pleit vurig om effectief met opties en kosten om te gaan. Een keer sparren? Doe ik graag! (harry@eldapr.nl)

Wat kost 'een kilo video'

Let op: Een website met video maakt >50 keer meer kans om bovenaan bij Google te komen (bron: Forrester Research). Momenteel is 57% op internet videocontent; over enkele jaren is dat wel 15% meer.
Twijfel je nog over video?

Maar wat kost een video? Het begint met het doel. Puur informatie, een product verkopen,

 draagvlak creëren? Heb je wel of geen uitgebreid script en regie nodig?

Dus? ‘Video’ is niet zo standaard dat je, zoals je bij de slager vlees per kilo koopt, video per minuut koopt. Een video is maatwerk! Laat je voorlichten over hóe gek je het wilt maken! Alles hangt van je doel af; ook de ‘video-kiloprijs’. ELDA PR helpt graag.

Zoek jij al slingerend je weg? 

Zoek jij al slingerend je weg?

Jij hebt een ‘berg’ productinformatie en ideeën. Hoe loopt jouw weg om dit via communicatie uit te buiten? Al slingerend en ongewis hóe (en óf) je de top haalt?
Kies je de directe aanpak, met duidelijke doelen, dan wordt je slingerweg als een recht pad.
Worstel je met die vraag, houd dan eens ruggenspraak met een communicatie-expert. Hem vraag je alles en hij helpt effectief. Inderdaad, dat is ELDA PR. We weten bijna altijd de weg. En zo niet, dan gaan we die vinden.

Nog maar vier

Het tweede halfjaar van 2014 loopt. De zomer is achter de rug. Zijn de eerste acht maanden verlopen zoals je wilde? Heb je je communicatie- en omzetdoelen gehaald?
2014 telt binnenkort nog vier maanden om aan je naamsbekendheid en zichtbaarheid, dus aan je omzet, te werken.

En het prettige is: je hoeft het niet alleen te doen… ELDA PR kan helpen; in alles.

 Nog maar vier

Work in progress

ELDA PR werkt op jaarbasis voor één van de klanten als extern PR-adviseur, tekstschrijver en publiciteitsgenerator. Verder zijn er intensieve trajecten voor de introductie van een nieuwe productlijn, een opening met een actie, de positionering van enkele bedrijven en verbetering van websites. En ook enkele korte (redactie)opdrachten; overigens net zo leuk en uitdagend! Meer weten? Klik dan hier.
Copyright © 2013 / ELDA PR - Public Relations & Communicatie
ELDA PR, Maaskant-erf 31, 3315KK Dordrecht, telefoon 0653 921 923, e-mail: harry@eldapr.nl
.