ELDA PR - Niet voor iedereen
PR matters
Facebook
Twitter
Linkedin
 
Snelle eindsprint of vroege voorjaarsactie?

Net dat stapje meer. Da's normaal toch?

Het is niet zozeer de vraag of je levert wat je klant vraagt, maar of je net iets meer levert dan hij (of zij) verwacht. Of je kunt verrassen.

Dát zoekt ELDA PR ook altijd, klanten verheugen met iets extra’s, iets onverwachts. Hetzij het geleverde verrijken met een advies, hetzij ongevraagd advies geven of door simpelweg partner te zijn. Iedere leverancier of verkoper zou volgens het principe van ‘the extra mile’ moeten werken.
Het is win-win: je klant voelt zich er gerespecteerd (serieus genomen) door en jijzelf houdt er een goed gevoel aan over.
Gaat het er niet om, dat je graag wilt dat je klant terug komt? Nou dan.
Eindejaarsspurt? 

Eindejaarsspurt?

Plan je nog snel een eindejaarsspurt om klanten te prikkelen? Misschien een speciale actie of een extra nieuwsbrief?

Of denk je al aan de eerste maanden van 2015, om juist dan je klanten te bereiken?

Je zit vol ideeën maar wilt die graag toetsen. Het kan je ook aan tijd en capaciteit ontbreken om je plan(nen) uit te voeren.

Bij ELDA PR schrikken we niet snel en helpen je graag met je idee en plan.
Je krijgt er een klankbord, een ervaren adviseur, een praktische coördinator of een slimme uitvoerder. Al naar gelang de vraag. Ondertussen ga jij lekker door met je core business en bereik je met een prikkelende actie, strak ontworpen nieuwsbrief of brochure met krachtige tekst of doordacht communicatieplan toch meer klanten. Extra omzet ligt in het verschiet. Tegelijkertijd werken we samen aan je naamsbekendheid.

Kwaliteitsimago ondermijnd!

We zien ze vaak, taalfouten die al snel het bedrijfsimago negatief beïnvloeden. Storende fouten die je tegenkomt in officiële zakelijke tekst, in nieuwsbrieven en e-mails.

Wat dacht je van deze: Binnenkort staan Sinterklaas en de Kerstman weer voor de deur. Dat betekend dat het jaar 2014 al weer bijna voorbij is... Of wat vind je hiervan: Het wordt gewaardeerd als u zich aanmelden via... Nog een leuke: De samenwerking houdt naast sponsoring ook dat voor een hoge veiligheid de inbouw van...

Zomaar gespot in zakelijke Lees verder...

 Kwaliteitsimago ondermijnd!
Robotica of domotica? 

Robotica of domotica?

Nee, wij zijn nog niet zover dat deze drone al in ons kantoor rondvliegt. Feit is wel, dat we ‘op koffie lopen’. Koffie hoort erbij, op het werk.

Maar deze ontwikkeling van een ‘coffe copter’ van het Amsterdamse A Lab is te leuk om niet te delen. Zij maakten een speciale quadcopter die binnen het pand – op diverse verdiepingen – de koffie bezorgt. Prachtig, welke positieve zaken de menselijke geest kan bedenken. Naar het schijnt zijn de ontwerpers nog op zoek naar een investeerder...

PR-team faalt jammerlijk voor Uber

Uber, het alternatieve taxi-initiatief, komt op allerlei manieren in de publiciteit. En, niet altijd op de beste manier; zoals onlangs dankzij hun PR-bureau.

Dat probeerde de pers te bedonderen. Een essentiële fout, die absoluut niet bijdraagt aan de betrouwbaarheid van hun klant én van henzelf.
In Amerika probeerde het PR-bureau een negatief-kritisch artikel over hun klant Uber te pareren met een lovende Lees verder...

 PR-team faalt jammerlijk voor Uber
 
Copyright © 2013 / ELDA PR - Public Relations & Communicatie
ELDA PR, Maaskant-erf 31, 3315KK Dordrecht, telefoon 0653 921 923, e-mail: harry@eldapr.nl
De nieuwsbrief van ELDA PR ontvang je omdat we elkaar kennen, ontmoetten of omdat er een zakelijke relatie is. Via de nieuwsbrief deel ik graag interessante zaken en vertel soms wat over ELDA PR. Natuurlijk mag je de inhoud delen met je eigen netwerk; graag zelfs! Wil je de nieuwsbrief liever niet meer ontvangen, dan kun je je hier eenvoudig uitschrijven..