Doeltreffend. Voor u.

ELDA PR - Signal 1ELDA PR - Signal 2ELDA PR - Signal 3ELDA PR - Signal 4
 
Wat zeg je, 'communicatie' is DUUR?!
Weet je wat NIETS DOEN kost?
Elda PR helpt je effectief! Voor jouw RESULTAAT!
Lees verder
 
Succesvolle communicatie is een OPTELSOM.
Van Ervaring, Creativiteit, Volhouden en Samen doen.
Elda PR helpt jou bij JOUW SUCCES!
Lees verder
 
Je zoekt MAATWERK en RESULTAAT voor naamsbekendheid.
In 5 stappen naar TIJDWINST, MINDER STRESS, MEER OMZET.
Samen zorgen we dat jij zogezegd de ZAAL VOL krijgt!
Lees verder
 
GEVAAR! Klanten en medewerkers twitteren en facebooken.
Je kunt niet om social media heen. Maar WEES ALERT!
Voordat je wordt overspoeld, kom je liever in ACTIE! Toch?!
Lees verder
 
Elda PR doet 3 dingen: LUISTEREN - DENKEN - DOEN
Mijn motto: COMMUNICATIE voor jou ONTZORGEN
Ik help je met de REGIE, voor JOUW RESULTAAT
Lees verder
 

Persbericht - Iveco Schouten schakelt Elda PR ook in voor vervolg van eerdere wervingscampagne

Truckdealer Iveco Schouten (10 vestigingen) verbreedt de aanpak om, na een succesvolle eerste wervingscampagne, nieuw technisch personeel te vinden. Het familiebedrijf vroeg Harry Eskes van pr-bureau Elda PR voor een vervolgplan op zijn eerste campagne. Dat is, met onder andere uitbreiding van de speciale site en nieuwe vacatureteksten, inmiddels in gang gezet. Iveco Schouten is niet de enige die technisch personeel zoekt. In die overspannen markt moet je positief opvallen. ‘Het begint met duidelijk vertellen waar je voor staat, wat je biedt en welke kansen er zijn’.

Vervolg
Harry Eskes van pr-bureau Elda PR: “Enkele maanden na de eerste, succesvolle wervingscampagne stelde Rob Hendrix, operationeel directeur van Iveco Schouten, mij de vraag of een vervolgcampagne op functie- en vestigingsplaatsniveau mogelijk was. Mijn antwoord was ‘ja’; zij het met wat kanttekeningen. We zouden dan namelijk wel aan enkele zaken moeten sleutelen. Daarop volgde groen licht en de nieuwe campagne draait sinds enkele dagen. De eerste campagneronde draaide om het vinden van stagiairs voor de 10 vestigingen van Iveco Schouten. Die aanpak staken we – centraal aangestuurd – regionaal in. We haalden er tientallen stagiairs mee binnen. Zo mooi dat we nu nog specifieker aan de slag gaan!”

Vacatureteksten
“De eerste wervingscampagne werd helemaal nieuw opgezet. Op die basis konden we nu doorbouwen,” vervolgt Rob Hendrix. “Dat is én kostenefficiënt én Harry konden nóg sneller schakelen. Terwijl de eerste campagne vanaf scratch in twee maanden operationeel was. Als Iveco Schouten zochten wij maximale projectbegeleiding. Gelukkig werkt Harry zo en dat maakt de samenwerking waardevol; helder en met snelle besluitvorming.”
Harry Eskes: “Het basisplan bevatte – latent – al ruimte voor verdieping. De speciale site kreeg een ‘tweede spoor’ en we schreven nieuwe vacatureteksten. Je moet je met het juiste beeld en de juiste toon laten zien. Want Iveco Schouten is niet de enige die technisch personeel zoekt. Afwijken van de gebruikelijke paden die de branche kenmerken, is één van de kansen om op te vallen. De campagne is de verbinding tussen duidelijk vertellen waar je voor staat, wat je biedt en welke kansen er zijn en het doel om technische mensen te werven.”

EINDE BERICHT

Datum: 13 augustus 2018


Terug naar overzicht

Twitter

 • profile image
  Harry Eskes: 12/06/19 - 13:28:50
  @RobKamphuesF1 Succes!
   
 • profile image
  Harry Eskes: 03/06/19 - 20:37:01
  Nou, hoe loopt dit af? Gaat @ZiggoCompany klantgerichtheid tonen? Wordt de situatie snel opgelost? Natuurlijk een D… https://t.co/bKBFTLeIzu
   
 • profile image
  Harry Eskes: 03/06/19 - 18:39:16
  Prettig is dat @ZiggoCompany: serviceflat met tig appartementen, incl van schoonmoeder, aansluiten. Maand later: ge… https://t.co/lo6RS0qiyM
   
 

ELDA PR

Maaskant-erf 31
3315 KK Dordrecht
M: 0653 921 923
T: 078 616 8483
E: harry@eldapr.nl