Doeltreffend. Voor u.

ELDA PR - Signal 1ELDA PR - Signal 2ELDA PR - Signal 3ELDA PR - Signal 4
 
Wat zeg je, 'communicatie' is DUUR?!
Weet je wat NIETS DOEN kost?
Elda PR helpt je effectief! Voor jouw RESULTAAT!
Lees verder
 
Elda PR doet 3 dingen: LUISTEREN - DENKEN - DOEN.
Mijn motto: COMMUNICATIE begint met GOED LUISTEREN.
Het gaat om JOUW verhaal en jouw RESULTAAT.
Lees verder
 
Je zoekt MAATWERK en RESULTAAT voor naamsbekendheid.
In 5 stappen naar TIJDWINST, MINDER STRESS, MEER OMZET.
Samen zorgen we dat jij zogezegd de ZAAL VOL krijgt!
Lees verder
 
GEVAAR! Klanten en medewerkers twitteren en facebooken.
Je kunt niet om social media heen. Maar WEES ALERT!
Voordat je wordt overspoeld, kom je liever in ACTIE! Toch?!
Lees verder
 

Succesvolle communicatieprojecten Elda PR

Elda PR (Harry Eskes) werkt(e) met vele organisaties succesvol samen. Zij zochten hulp bij externe communicatie & public relations en redactie.
Van actie en campagne, persbericht, tekst en coaching tot advies en communicatieplan. Voor free publicity en magazine tot (bedrijfs)video, website en brochure.

Enkele reacties:
 Bertus Heuver, directeur Heuver Bandengroothandel: “De samenwerking met Harry gaat een flink aantal jaren terug. Met zijn inbreng bouwden we, via vele publicaties en andere acties, internationaal een sterke reputatie op. Dat levert zichtbaarheid en daarmee omzet op. Bovendien is onze persberichtgeving met Elda PR heel professioneel. Harry heeft inmiddels aan één woord genoeg om een effectief en trefzeker bericht of een plan van aanpak te schrijven.”

Rob Hendrix, Aftersales directeur Iveco Schouten: “Als truckbedrijf wilden wij versterkt technische jongeren werven. Wij bedachten een mooi aanbod, maar hoe bereik je de doelgroep? René van Dijk, één van onze vestigingsmanagers, kende Harry en vroeg hem over een flyer. Onmiddellijk kwam de tegenvraag: ‘wat wil je bereiken en wie?’. Vanaf toen waren wij een gedreven projectleider van de campagne www.jouwleukstebaan.nl rijker. Hij bedacht alles, ook die naam; ongelooflijk. En stampte in twee maanden flyer, video’s, website, rolbanners, mascotte, social media campagne en TV-presentatie uit de grond. Wat ons meerdere aanmeldingen opleverde, en daar ging het om!”

Wouter Hoek, directeur Hoek Naval Engineering: “Al tijdens het eerste gesprek met Harry wist ik dat ik Elda PR als mijn PR-bureau wilde. Hij verplaatste zich razendsnel in een nieuwe branche en situatie en schotelde me en passant enkele werkzame tips voor. Zo’n man laat je direct een samenwerkingscontract tekenen; wat ook gebeurde! Daarna vertaalde hij onze bedrijfsvisie feilloos in een strak plan van aanpak.”

Harry Brekelmans, Dealer Development Manager North West Area DAF Nederland: “Harry begeleidde voor ons een zeer intensieve klus, waarbij al onze dealermedewerkers in enkele maanden tijd op het gebied van klantbewustzijn getraind (= bewust gemaakt) werden. Met zijn gevoel voor mensen en verhoudingen én strakke projectleiding verliep het project uitstekend. Overigens, óók met uitstekend resultaat"

William van Vugt, mede-directeur De Leeuw & Van Vugt Luxe Interieurbouw: “Wij wilden een nieuwe doelgroep aanboren en zochten hulp voor onze zichtbaarheid. In het eerste gesprek met Harry van Elda PR was hij direct duidelijk: adverteren is niet – zoals wij dachten - de eerste stap. Harry adviseerde te beginnen bij de basis: een nieuwe huisstijl en website. Dat begeleidde hij uitstekend en wat zijn we trots! Daarna ontwikkelde hij een DM-mailing en perstraject. We krijgen louter positieve reacties en klanten weten ons te vinden.”

 
Jenny de Rooij, eigenaar FoodSwitch: “Harry ontmoette ik op een netwerkbijeenkomst. Ik zocht dringend iemand die mij – eindelijk – hielp met mijn webteksten. Die waren dramatisch. We spraken één keer af, daarna ging hij schrijven. Zonder één keer te bellen - wat mij verbaasde want hij zei ‘niet thuis te zijn in food’ - mailde Harry me daarna de tekst. Wat een verrassing: daar stond wat ik wilde vertellen! Nadat de teksten waren geplaatst, steeg het sitebezoek ondubbelzinnig!”


Voor wie o.a.:

 

Logopresentatie ELDA PR

NIEUWSGIERIG? RIJD EEN STUKJE MET ME MEE! ERVAAR HET ZELF.

Elda PR HELPT je bij elke COMMUNICATIE-UITDAGING!
Van IDEE tot UITVOERING.
GEEN STRESS. MEER RESULTAAT! Klik hier!


Elda PR respecteert de AVG/GDPR

Blog Elda PR

17 Okt
 
Zouden de ontwerpers van infrastructurele kunstwerken zoals geluidsschermen nooit met ondergaande zo...
 
27 Aug
 
Mijn vrouw belt de merkdealer. Ze heeft sinds een week een andere, jong-gebruikte auto. Luxe karretj...
 
Meer Blogteksten 

Twitter

 • profile image
  Harry Eskes: 05/10/18 - 08:58:45
  RT @CJBdrechtsteden: SPECIALE JONGE-BEDRIJVEN-AVOND. 8-10-2018 ben je vanaf 19.00 uur welkom bij de @RaboDS aan de Wilgenbos 1 in Dordrech…
   
 • profile image
  Harry Eskes: 25/09/18 - 11:07:21
  Ook nieuwsgierig hoe je dat doet: Zakendoen door zichtbaar te zijn? Kijk op https://t.co/fqulZTU6PQ en kom gewoon m… https://t.co/IN9wicACSm
   
 • profile image
  Harry Eskes: 19/09/18 - 09:22:38
  8 oktober in Dordrecht voor jonge bedrijven in de Drechtsteden: infomarkt inclusief enkele goede sprekers. Kijk op… https://t.co/h5IDRjuvOW
   
 

ELDA PR

Maaskant-erf 31
3315 KK Dordrecht
M: 0653 921 923
T: 078 616 8483
E: harry@eldapr.nl